Regenboogreis Gran Canaria AI (Spanje)


Status: Beschikbaar
Heen: 10-05-2021
Terug: 17-05-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1299,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 61,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Las Palmas
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 17-05-2021
Vluchtnr:
Elk jaar wordt op het populaire vakantie-eiland Gran Canaria de Maspalomas Gay Pride georganiseerd. Een groot festival voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen, afgekort: LHBT-ers. Er zijn shows en parades waar iedereen van mag genieten. De Gay Pride trekt altijd veel bezoekers, onder wie veel LHBT-ers en daarom organiseert Dolfijn de REGENBOOGREIS inclusief 3 excursies speciaal voor: - mannen die verliefd worden op mannen - vrouwen die verliefd worden op vrouwen - mensen die verliefd kunnen worden op mannen en vrouwen Je reist met gelijkgestemden en gaat natuurlijk niet alleen genieten van de parades en de shows, maar ook van het strand en het all inclusive hotel. Ben je geen LHBT-er wil je wel naar Gran Canaria o.a. naar de Gay Pride, kies dan de andere Gran Canaria reis.
Wat kunnen we gaan doen?
- natuurlijk naar de Gay Pride, de optochten, schuimparty’s enz.
- naar het grote Yumbo shopping center (een plek waar veel LHBT mensen komen)
- naar aqualand
- een boottocht

Hotel Abora Bueneventura by Lopesan
- ligging op 900 m van het strand en 2,5 km van Maspalomas, bushalte op 200 m, winkels en restaurants op 50 m en winkelcentrum op 250 m
- regelmatig gratis shuttlevervoer naar het strand
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met regendouche en toilet, balkon met zitje en minibar (tegen betaling)
- receptie, liften, restaurant, bars
- 2 zwembaden met ligbedden en parasols, bubbelbad
- regelmatig animatie, live shows
- veel sportfaciliteiten zoals zaalvoetbal, aerobics, sjoelen, tafeltennis, darten, fitness en (tegen betaling biljart)


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze reis is speciaal voor LHBT-ers, maar is GEEN datingreis. Met andere woorden: het is niet het doel om op deze reis een relatie te vinden. Natuurlijk kan dat wel. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag indicatie € 115,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.