Hollandse muziekreis Zeddam (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 07-10-2023
Terug: 14-10-2023
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1404,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 65,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 22
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:30 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Voor de 8e keer gaan we feesten in Zeddam! Overdag gaan we leuke dingen doen en ’s avonds krijgen we op 3 avonden privé live optredens. We kunnen meezingen, dansen en met de artiesten op de foto! En natuurlijk mag ook dit jaar de Bingo-avond niet ontbreken. Deze reis is elk jaar een groot succes met veel reizigers die NOG een keer willen! Je bent van harte uitgenodigd om mee te feesten!


Mogelijke excursies en activiteiten
- maar liefst 3 feestavonden met live optredens in het hotel
- karaoke en Bingo
- openluchtmuseum Erve Kots
- winkelen in Doetinchem
- rondvaart in Zutphen


Hotel Ruimzicht
- ligging aan de rand van Zeddam
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en toilet
- lounge terrassen, restaurant en hotelbar
- tuin, waar bij goed weer de optredens zijn


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we onderweg of in het hotel of we nemen een lunchpakket mee.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 69,-
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2023 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden.Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help jij ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud.